Gerards Personenvervoer Maastricht is specialist in zakelijk vervoer

Onze gediplomeerde chauffeurs hebben jarenlange ervaring in het vervoeren van klanten uit de zakelijke markt. Met ons luxe wagenpark maakt u een goede indruk bij klanten en partners. De chauffeurs zijn bovendien formeel gekleed en ze zijn zeer discreet. Wij begrijpen dat u uw reistijd zo efficiënt mogelijk wilt gebruiken. Prive chauffeur nodig of wordt u liever in uw eigen auto vervoerd? Ook dat kan bij Gerards Personenvervoer Maastricht.

Zakelijk rijden kan bij Gerards Personenvervoer op rekening

Maakt u regelmatig gebruik van onze diensten, dan is het mogelijk om op rekening te rijden. Wij bieden dan bovendien korting. Wij nemen uw gegevens van tevoren op en factureren uw bedrijf maandelijks. Dit biedt u de gelegenheid om voor meerdere medewerkers vervoer te regelen. Handig, bijvoorbeeld als uw werknemers regelmatig naar een klant in de buurt moeten, of naar een vliegveld. En ook als u regelmatig klanten of relaties op wilt laten halen. Aan het einde van de maand rekent u alle kosten in één keer af. 

Ongestoord werken en telefoneren

De professionele chauffeurs van Gerards Personenvervoer laten uw medewerkers op de achterbank rustig hun werk doen. Moeten er vertrouwelijke gesprekken worden vervoerd? Wij blijven altijd discreet.