Personenvervoer is ons werk; Van A naar B met Gerards Personenvervoer Maastricht

Luxe personenvervoer in Maastricht en omstreken

Bij Gerards Personenvervoer uit Maastricht zijn kwaliteit, service en discretie belangrijke speerpunten. Wij verzorgen een chique, professionele sfeer, gepast voor zowel zakenlieden als bezoekers van een gala of ander feest. Met onze luxe taxi vervoeren wij klanten in en om Maastricht en Limburg. Ook ritten naar de rest van Nederland en zelfs Europa, voeren wij graag voor u uit. Onze service is 24 uur per dag beschikbaar, 7 dagen per week en tijdens feestdagen. 

Bestuurders met stijl

De taxiservice van Gerards Personenvervoer Maastricht biedt comfort en gebruikersgemak voor al haar klanten. Zo rijden we uw gezelschap rond in een luxe auto, waarin u lekker zit. Er zijn op verzoek stroomvoorzieningen aanwezig voor uw telefoon of laptop. Wilt u een praatje? Dat kan. Wilt u in stilte reizen? Ook geen probleem. Betalen kan eenvoudig in de auto, via pin of creditcard. 

Groepsvervoer
Wilt u met een groep naar een gala of andere gelegenheid? Groepen tot 12 personen vervoeren wij in onze eigen wagen. Komt u met meer mensen? Daar vinden we ook een oplossing voor.

Personenvervoer bestellen?