Wij leveren vervoer naar de luchthaven; Zakelijk vervoer van Gerards Personenvervoer Maastricht

Gerards Personenvervoer in Maastricht rijdt u naar uw bestemming

Ongebruikte reistijd kost geld in het zakenleven. Soms is het dus handiger om een taxiservice in te huren. Gerards Personenvervoer Maastricht is gespecialiseerd in het vervoer van zakelijke klanten. U zit rustig op de luxe achterbank te werken met uw laptop, en wij rijden u naar waar u zijn moet. Dat kan op een afspraak zijn in of om Maastricht, maar wij rijden ook klanten naar luchthavens als Brussel, Düsseldorf en Köln. Daarnaast bieden wij 24/7 de standaard taxiservices voor particulieren.

Een betrouwbare taxiservice in Maastricht; Laat u vervoeren door een luxe taxi in Maastricht

Zakelijk vervoer in Maastricht

Bij zakelijk vervoer spelen uitstraling en imago een grotere rol dan bij een reguliere taxi. Onze discrete chauffeurs rijden daarom altijd in pak en het wagenpark is luxe. Bovendien zijn de wagens voorzien van faciliteiten zoals stroom voor uw laptop. U kunt dus ongestoord uw werk doen, terwijl wij u naar de overeengekomen locatie rijden.

Terwijl u naar uw bestemming gaat, kunt u rustig uw werk doen; Van alle gemakken voorzien in de taxi

Luchthavenvervoer rond Maastricht

Met onze airportservice rijden we u naar vliegvelden zowel in het binnen- als buitenland. U kunt hier gebruik van maken als zakelijke klant, bijvoorbeeld om gasten op te halen, of als particulier. Bij langdurig verblijf in het buitenland, spaart u met deze service kosten uit ten opzichte van parkeerkosten. 

Personenvervoer is ons werk; Van A naar B met Gerards Personenvervoer Maastricht

Taxiservice rond Maastricht

Naast zakelijk vervoer en onze luchthavenservice levert Gerards Personenvervoer standaard taxidiensten voor kleine groepen in de regio Maastricht. Onze chauffeurs en auto’s zijn stijlvol en we behandelen de passagiers met respect.